top
logo

Ostali izbornici


feed-image Feed Entries
Home
Dobro došli na naše stranice
„Odbrana Sokratova“ u KPZ PT Mostar Ispis

 

priredba

U KPZ PT Mostar u okviru obrazovnih, kulturnih i sportskih aktivnosti za osuđene osobe, održana je monodrama pod nazivom „Odbrana Sokratova“
            autora Platona u izvedbi glumca Šerifa Aljića.

Istaknuti glumac Narodnog pozorišta u Mostaru, Šerif Aljić, je svojom izvedbom monodrame, u potpunosti prenio i oživio ozračje pozorišta
          i umjetnosti na improvizovanoj pozornici sale za posjete KPZ PT Mostar. Modondrama je izvedena u dva navrata pred dvije grupe osuđenih osoba.
          Zahvaljujemo glumcu Šerifu Aljiću na pokazanoj volji da osuđenim osobama KPZ Mostar prezentira jedan ovako kvalitetan pozorišni komad,
         te da monodrama „Odbrana Sokrata“ ugleda svjetlo dana u našoj ustanovi.

 
Zajednička akcija KPZ Mostar i MUP-a HNK/Ž Ispis

kpz 1

 

 

Na zahtjev Uprave Kazneno popravnog zavoda poluotvorenog tipa Mostar dana 07.09.2017. godine u 14,45 sati provedena je zajednička akcija KPZ-a Mostar i specijalne policije MUP-a HNK/Ž.

Cilj akcije je bio pronalaženje nedozvoljenih sredstava kod privorenih i osuđenih osoba koje se nalaze u KPZ- u Mostar. Tijekom akcije pronađena su četiri mobilna telefona, bodež i smotuljak s tvari koja asocira na opojnu drogu marihuanu.

Uprava KPZ-a Mostar se ovim putem zahvaljuje MUP-u HNK/Ž na pomoći u provođenju akcije.

 
Posjetila delegacija Odbora za predstavke, prijedloge i društveni nadzor Narodne skupštine Republike Srpske i ombudsmena BiH Ispis

cancel

 

 

Dana 20.04.2017.godine Kazneno popravni zavod Mostar je posjetila delegacija Odbora za predstavke, prijedloge i društveni nadzor Narodne skupštine Republike Srpske koju je predvodio predsjednik Odbora Slobodan Protić sa članovima Odbora, ombudsmeni BiH prof. dr. Ljubinko Mitrović i Jasminka Džumhur i pomoćnik ministra pravde Republike Srpske g-din, Pero Dunjić. Delegaciju je primio ravnatelj Kazneno popravnog zavoda Mostar Romeo Zelenika, upoznao ih sa trenutnim stanjem u Zavodu. Delegacija je obišla Zavod i obavila razgovore sa osuđenim osobama na izdržavanju kazne zatvora u okviru redovitih aktivnosti i plana rada Odbora.

 
Potpisan sporazum o suradnji Ispis

slika

 

 

Dana 27.04.2016. godine ravnatelj „Kazneno popravnog zavoda poluotvorenog tipa Mostar“ Romeo Zelenika i direktor Visoke škole „LOGOS Centar" Mostar Lutvo Haznadarević potpisali su Sporazum o naučnoj, obrazovnoj i stručnoj suradnji. Suradnjom se uspostavljaju partnerski odnosi između strana u stručnoj, obrazovnoj i znanstveno- istraživačkoj oblasti.

 
Sporazum o stručnoj, obrazovnoj i znanstveno-istraživačkoj suradnji Ispis

Dana 25.06.2015. godine ravnatelj  Kazneno popravnog zavoda poluotvorenog tipa u Mostaru Romeo Zelenika i Mirzo Selimić, ravnatelj Visoke škole CEPS-Centar za poslovne studije u Kiseljaku potpisali su Sporazum o naučnoj, obrazovnoj i stručnoj suradnji.  Sporazumom se uspostavlja suradnja u stručnoj, obrazovnoj i znanstveno-istraživačkoj djelatnosti.

 
« Početak«123»Kraj »

Stranica 1 od 3

bottom
top

Zadnje vijesti


bottom

Sva prava KPZ Mostar.