top
logo

Ostali izbornici


feed-image Feed Entries
Home
Dobro došli na naše stranice
Zajednička akcija KPZ Mostar i MUP-a HNK/Ž Ispis

kpz 1

 

 

Na zahtjev Uprave Kazneno popravnog zavoda poluotvorenog tipa Mostar dana 07.09.2017. godine u 14,45 sati provedena je zajednička akcija KPZ-a Mostar i specijalne policije MUP-a HNK/Ž.

Cilj akcije je bio pronalaženje nedozvoljenih sredstava kod privorenih i osuđenih osoba koje se nalaze u KPZ- u Mostar. Tijekom akcije pronađena su četiri mobilna telefona, bodež i smotuljak s tvari koja asocira na opojnu drogu marihuanu.

Uprava KPZ-a Mostar se ovim putem zahvaljuje MUP-u HNK/Ž na pomoći u provođenju akcije.

 
Posjetila delegacija Odbora za predstavke, prijedloge i društveni nadzor Narodne skupštine Republike Srpske i ombudsmena BiH Ispis

cancel

 

 

Dana 20.04.2017.godine Kazneno popravni zavod Mostar je posjetila delegacija Odbora za predstavke, prijedloge i društveni nadzor Narodne skupštine Republike Srpske koju je predvodio predsjednik Odbora Slobodan Protić sa članovima Odbora, ombudsmeni BiH prof. dr. Ljubinko Mitrović i Jasminka Džumhur i pomoćnik ministra pravde Republike Srpske g-din, Pero Dunjić. Delegaciju je primio ravnatelj Kazneno popravnog zavoda Mostar Romeo Zelenika, upoznao ih sa trenutnim stanjem u Zavodu. Delegacija je obišla Zavod i obavila razgovore sa osuđenim osobama na izdržavanju kazne zatvora u okviru redovitih aktivnosti i plana rada Odbora.

 
Potpisan sporazum o suradnji Ispis

slika

 

 

Dana 27.04.2016. godine ravnatelj „Kazneno popravnog zavoda poluotvorenog tipa Mostar“ Romeo Zelenika i direktor Visoke škole „LOGOS Centar" Mostar Lutvo Haznadarević potpisali su Sporazum o naučnoj, obrazovnoj i stručnoj suradnji. Suradnjom se uspostavljaju partnerski odnosi između strana u stručnoj, obrazovnoj i znanstveno- istraživačkoj oblasti.

 
Sporazum o stručnoj, obrazovnoj i znanstveno-istraživačkoj suradnji Ispis

Dana 25.06.2015. godine ravnatelj  Kazneno popravnog zavoda poluotvorenog tipa u Mostaru Romeo Zelenika i Mirzo Selimić, ravnatelj Visoke škole CEPS-Centar za poslovne studije u Kiseljaku potpisali su Sporazum o naučnoj, obrazovnoj i stručnoj suradnji.  Sporazumom se uspostavlja suradnja u stručnoj, obrazovnoj i znanstveno-istraživačkoj djelatnosti.

 
Odlazak djelatnika u mirovinu Ispis

 IMG 6930

 

Povodom odlaska u mirovinu više djelatnika održan je domjenjak u prostorijama KPZ Mostar.

 
« Početak«123»Kraj »

Stranica 1 od 3

bottom
top

Zadnje vijesti


bottom

Sva prava KPZ Mostar.