top
logo


Home Aktualno KPZ Aktualno
News
Dobro došli na naše stranice
Kazneno popravni zavod poluotovrenoga tipa Mostar

 • Zajednička akcija KPZ Mostar i MUP-a HNK/Ž

  kpz 1

   

   

  Na zahtjev Uprave Kazneno popravnog zavoda poluotvorenog tipa Mostar dana 07.09.2017. godine u 14,45 sati provedena je zajednička akcija KPZ-a Mostar i specijalne policije MUP-a HNK/Ž.

  Cilj akcije je bio pronalaženje nedozvoljenih sredstava kod privorenih i osuđenih osoba koje se nalaze u KPZ- u Mostar. Tijekom akcije pronađena su četiri mobilna telefona, bodež i smotuljak s tvari koja asocira na opojnu drogu marihuanu.

  Uprava KPZ-a Mostar se ovim putem zahvaljuje MUP-u HNK/Ž na pomoći u provođenju akcije. • Posjetila delegacija Odbora za predstavke, prijedloge i društveni nadzor Narodne skupštine Republike Srpske i ombudsmena BiH

  cancel

   

   

  Dana 20.04.2017.godine Kazneno popravni zavod Mostar je posjetila delegacija Odbora za predstavke, prijedloge i društveni nadzor Narodne skupštine Republike Srpske koju je predvodio predsjednik Odbora Slobodan Protić sa članovima Odbora, ombudsmeni BiH prof. dr. Ljubinko Mitrović i Jasminka Džumhur i pomoćnik ministra pravde Republike Srpske g-din, Pero Dunjić. Delegaciju je primio ravnatelj Kazneno popravnog zavoda Mostar Romeo Zelenika, upoznao ih sa trenutnim stanjem u Zavodu. Delegacija je obišla Zavod i obavila razgovore sa osuđenim osobama na izdržavanju kazne zatvora u okviru redovitih aktivnosti i plana rada Odbora. • Potpisan sporazum o suradnji

  slika

   

   

  Dana 27.04.2016. godine ravnatelj „Kazneno popravnog zavoda poluotvorenog tipa Mostar“ Romeo Zelenika i direktor Visoke škole „LOGOS Centar" Mostar Lutvo Haznadarević potpisali su Sporazum o naučnoj, obrazovnoj i stručnoj suradnji. Suradnjom se uspostavljaju partnerski odnosi između strana u stručnoj, obrazovnoj i znanstveno- istraživačkoj oblasti.
bottom

Sva prava KPZ Mostar.